Kalvo-oikominen, Lumiliner

Tietoa

  • Helppo ja huomaamaton kalvo-oikominen.
  • Jo 20 vuotta käytössä ollut menetelmä on viime vuosina mullistanut oikomishoidon. Menetelmä on helppo, huomaamaton ja miellyttävä käytössä. Irrotettavilla, lähes näkymättömillä Lumiliner-oikomiskalvoilla hoitojakso halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kestää yleensä 7–12 kuukautta.
  • Hampaittesi mukaan yksilöllisesti valmistetut oikomiskalvot korjaavat hampaittesi asentoa askel askeleelta – tehokkaasti, tarkasti ja hellävaraisesti. Oikomishoito tapahtuu aina turvallisesti hammaslääkärisi valvonnassa tehdyn hoitosuunnitelman mukaisesti.
  • Hoitoprosessi:

1. Hoitosuunnitelma
Ensimmäisellä hoitokäynnillä hammaslääkäri ottaa hampaistasi jäljennökset (digitaalisesti tai jäljennöslusikalla) sekä kuvat suusta ja kasvoista ja toimittaa ne Lumi Dentalille. Muutama päivä tämän jälkeen hammaslääkäri esittelee sinulle hoitosuunnitelman (hoitosuunnitelma, videoanimaatio ja kolmiulotteinen kuva). Hoitosuunnitelmasta nähdään yksityiskohtaisesti hoidon eteneminen vaihe vaiheelta ja kaunis lopputulos. Kalvojen valmistaminen alkaa, kun olet hyväksynyt hoitosuunnitelman yhdessä hammaslääkärin kanssa.

2. Oikomishoito
Kahden viikon kuluttua hoitosuunnitelman hyväksymisestä oikomiskalvot saapuvat hammaslääkärille. Seuraavalla käynnillä hammaslääkäri kiinnittää muutamien hampaiden pintaan pienet muoviset otepinnat. Näiden otepintojen avulla kalvo ohjaa hammasta haluttuun suuntaan. Tältä käynniltä saat mukaan kalvot 6–8 viikoksi. Kalvoja vaihdetaan kotona kahden viikon välein. 6–8 viikon välein on tarkastuskäynti hammaslääkärin luona, jolloin saat aina mukaasi kalvot seuraaville viikoille.

3. Lopputarkastus ja retentio
Kun hoito on valmis, on vuorossa lopputarkastus. Samalla hammaslääkäri päättää millaisen retention, eli tuen, lopputulos vaatii, jotta hampaasi eivät lähde hakeutumaan takaisin. Yleisimpiä retentiovaihtoehtoja ovat retentiokalvon käyttö tai retentiolanka hampaiston sisäpinnalle.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.

Kysyttävää?

Kysy meiltä – autamme mielellämme!